TAFELRONDE 37

EINDHOVEN

Robin Hood Rally

Op 2 juli 2023 vindt de 7th Robin Hood Rally plaats. Het programma is rond, de route is uitgestippeld en de eerste inschrijvingen zijn al binnen! Pak uw agenda er meteen even bij, trommel een bijrijder op en meld u samen aan als deelnemend equipe!

Tafelronde 37 ontvangt u op 2 juli 2023 graag om 09:30 uur bij onze hoofdsponsor BMW Van Hooff in Veldhoven. Daar start om 10.15 uur de eerste etappe. Een flink aantal mooie bochten verder nuttigen we een heerlijke lunch, waarna rond 13:30 de tweede etappe aanvangt. Die eindigt op een bijzonder rallywaardige locatie in Eindhoven die we uit oogpunt van een spannende route nog even geheim houden, alwaar we vanaf 16:30 uur onder het genot van een uitgebreide borrel afsluiten met een korte veiling voor ons goede doel.

Deelname kost €225 per equipe en de opbrengst gaat naar SkyKids. Ook SkyKids wordt georganiseerd door Tafelronde 37 en richt zich op kinderen met een ernstige of chronische ziekte of een verstandelijke of lichamelijke beperking. Op Kempen Airport worden ze een dag lang in de watten gelegd, met als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt een rondje in een vliegtuigje.

We willen de gelegenheid niet onbenut laten u te wijzen op de mogelijkheid om de Rally ook zakelijk te sponsoren. De volgende ondernemingen hebben al toegezegd de zevende editie van de Robin Hood Rally te sponsoren:

Mede door de gulle bijdragen van onze sponsoren wordt een groot deel van de vaste lasten gedekt, wat betekent dat uw deelnemersbijdrage grotendeels ten gunste komt aan SkyKids.

Gedurende de ochtend en middag rijdt u aan de hand van een competitief en gedetailleerd routeboek middels het bol-pijl systeem. De route leidt u langs prachtige locaties, voert u met name over secundaire en velen vergeten binnenweggetjes. Naast een competitief element vormen met name lol en gezelligheid een van de speerpunten door de uitermate sociale en ongedwongen sfeer tussen organisatie en de deelnemers onderling.

De Robin Hood Rally is open voor deelname door alle voertuigen. Ons doel is om een dag te organiseren waarbij plezier en gezelligheid voorop staan. Een fraaie, sportieve bolide wordt op prijs gesteld, maar ook een meer gangbare auto is meer dan welkom. Niet alleen rond de start, maar ook gedurende de dag en bij de lunch- en eindlocatie met aansluitende borrel is er ruim voldoende toezicht op de geparkeerde bolides. 

Wilt u meedoen? Vult u dan dit inschrijfformulier in. Na inschrijving via het inschrijfformulier ontvangt u een startnummer en een verzoek tot betaling. Na ontvangst van uw betaling, ontvangt u uw definitieve bevestiging van deelname en nadere gegevens, waaronder het wedstrijdreglement.

Sponsoren voor de 7th Robin Hood Rally:Hieronder vindt u een sfeerimpressie van de vorige editie, waarmee we € 6.750,00 euro ophaalden voor het goede doel.

Bestand 06-06-16 14 23 28

IMGP4340