TAFELRONDE 37

EINDHOVEN

Robin Hood Rally

Op 29 mei 2016 vond de 6e editie van de RT37 Robin Hood Rally plaats. Met deze benefietrally voor klassieke en moderne (sport)auto’s georganiseerd door Tafelronde 37 Eindhoven hebben we maar liefst € 6750,- voor de Sky Kids Dag 2016 opgehaald. Deelnemers en sponsoren: hartelijk bedankt!

 

Bestand 06-06-16 14 23 28

Kijk hier voor meer foto’s.

De rally

Gedurende de ochtend en middag rijdt u aan de hand van een competitief en gedetailleerd routeboek middels het bol-pijl systeem. De route leidt u langs prachtige locaties, voert u met name over secundaire en velen vergeten binnenweggetjes. Het sportieve aspect bij de RT37 Robin Hood Rally wordt genuanceerd middels tijdscontroles (zonder lasergun) langs de route en het onderweg beantwoorden van vragen en uitvoeren van opdrachten.

 

Naast een competitief element vormen met name lol en gezelligheid een van de speerpunten door de uitermate sociale en ongedwongen sfeer tussen organisatie en de deelnemers onderling.

 

De auto’s

De Robin Hood Rally is open voor deelname door alle voertuigen. Ons doel is om een dag te organiseren waarbij plezier en gezelligheid voorop staan. Een fraaie, sportieve bolide wordt op prijs gesteld, maar ook een meer gangbare auto is meer dan welkom. Niet alleen rond de start, maar ook gedurende de dag en bij de lunch- en eindlocatie met aansluitende borrel is er ruim voldoende toezicht op de geparkeerde bolides.

 

De start

Voor de start van de rally wijken we na 5 jaar uit naar een nieuwe locatie buiten Eindhoven in het midden Limburgse Echt. Dick Lathouwers Automotive, gelegen aan de Kelvinweg 5a te Echt opent speciaal voor de gelegenheid de deuren van de showroom en heet u graag welkom. Na de ontvangst, een woord van welkom en een briefing over het regelement en een laatste instructie over de route, wordt er gestart op volgorde van een startlijst.

 

Uw bijdrage

Uw bijdrage per equipe bedraagt € 150,- en omvat naast deelname met uw bolide, ook een uitgebreide lunch en 5 consumptiebonnen per equipe. Extra consumptiebonnen zullen gedurende de dag verkrijgbaar zijn op de diverse locaties. Mede door de vele bijdragen van sponsoren wordt een groot deel van de vaste lasten gedekt, hetgeen betekent dat uw bijdrage grotendeels ten gunste komt aan onze Goede Doelen.

 

We waarderen het enorm als u vrienden of relaties stimuleert om mee te doen. Daarom krijgt u, als u 4 extra equipes laat inschrijven, de 5e equipe gratis! Leuk om als teambuilding te gebruiken of om relaties uit te nodigen.

 

Onze Goede Doelen

De RT37 Robin Hood Rally is bedoeld om financiële steun te bieden aan Goede Doelen. De opbrengst komt dit jaar voor het grootste deel ten gunste van de Skykidsdag te Budel, georganiseerd door Tafelronde 37 Eindhoven in samenwerking met Stichting Skykids. Op deze dag worden ernstig zieke kinderen een fantastische dag bezorgd, door ze een heuse vlucht te laten maken in het Brabantse luchtruim in diverse vliegtuigen. Voor een impressie van onze Skykidsdag vorig jaar, klik hier.

Wilt u meedoen? Vult u dan dit inschrijfformulier in.

 

Loterij

Gedurende de dag zullen er loten worden verkocht à € 10,- per stuk. De verkoop van deze loten komt geheel ten goede aan de stichting Skykids. Aan het einde van de middag zullen er een fantastische prijzen worden vergeven aan de winnaars middels een tombola.

 

Uw inschrijving

Bent u geïnteresseerd in deelname? Vul dan hier het inschrijfformulier in. Na inschrijving via het inschrijfformulier ontvangt u een startnummer en een verzoek tot betaling.

Na ontvangst van uw betaling, ontvangt u uw definitieve bevestiging van deelname en nadere gegevens, waaronder het wedstrijdreglement.

Kunt u dit jaar niet meerijden, maar wilt u wel in het bestand van RT37 Robin Hood Rally opgenomen worden, laat ons dat dan ook via hetzelfde formulier weten.

 

Sponsoring

De Robin Hood Rally kan alleen een succes worden met hulp van diverse sponsors. We bieden lokale bedrijven aandacht bij een leuke evenement met een interessante doelgroep. De verschillende sponsorpakketten maken het voor u mogelijk om op een laagdrempelige wijze onder de aandacht komen van uw lokale doelgroep. Daarnaast ondersteunen wij met de opbrengst van de rally de organisatie van de Skykidsdag. Hebt u interesse om de Robin Hood Rally te steunen als sponsor? Neem dan contact op met een van de leden of via e-mail.

 

 

 

IMGP4340