TAFELRONDE 37

EINDHOVEN

Serviceprojecten

Ronde Tafel 37 zet zich in voor het goede doel. Met diverse serviceprojecten ondersteunen we de Sky Kids en andere goede doelen.

Robin Hood Rally

Elk jaar organiseert Ronde Tafel 37 een fantastische rally door het Brabantse land. Wij bieden u een geheel verzorgde dag met lunch en borrel voor twee personen. Bovendien ondersteunt u daarmee ons goede doel: de Sky Kids Dag. Hier vindt u meer informatie en het inschrijfformulier.

RHR-2013- (150)

Wijnenproject

Tafelronde 37 organiseert elk jaar een Wijnenproject voor het goede doel. Van de omzet van de verkochte wijnen gaat ca. 15% naar één van de goede doelen die wij steunen. Zo hebben we in 2015 meer bijna € 2000,- opgehaald voor de Sky Kids Dag in Budel.  Dit project organiseren we met medewerking van Wijnkoperij Henri Bloem. Wil u ook van die overheerlijke wijnen genieten? Doe dan zelf mee met het Wijnenproject.

wijnen

Sky Kids Dag Budel

Tafelronde 37 organiseert i.s.m. Kempen Airport Budel en Vliegclub de Kempen met veel plezier en inzet de Sky Kids Dag. De kinderen beleefden onvergetelijke een dag en de organisatie verliep soepel, mede dankzij uw bijdrage d.m.v. de aanschaf van overheerlijke wijnen en de Robin Hood Rally. Meer informatie vindt u op de site van Sky Kids.

IMGP3062

Benefiet Goldag

Tafelrondes 37 en 183 Eindhoven organiseren gezamenlijk de jaarlijkse Benefiet Golfdag op Golfbaan Midden-Brabant te Esbeek. De opbrengst van deze dag komt volledig ten gunste van het goede doel. Flights ad EUR 600,– geven u een compleet verzorgde golfdag voor 4 personen. Wil u op de hoogte gehouden worden over dit evenement, stuurt u dan een mail naar info@rt37.nl.