TAFELRONDE 37

EINDHOVEN

Sky Kids Dag

Op zaterdag 17 september heeft wederom de Sky Kids Dag plaatsgevonden op Kempen Airport in Budel.

Wat is de Sky Kids Dag?

De Sky Kids Dag wordt georganiseerd door Kempen Airport, Vliegclub De Kempen en Tafelronde 37 Eindhoven. De luchthaven en vliegtuigen worden kostenloos ter beschikking gesteld door Kempen Airport en Vliegclub de Kempen. Door haar diverse fundraising-activiteiten zorgt Tafelronde 37 Eindhoven voor een compleet verzorgde dag voor de kinderen en hun gezin.

Wie kan er mee?

Ernstig of chronisch zieke kinderen van 6 tot en met 16 jaar, en verstandelijk of lichamelijk beperkte kinderen. Het gaat dan bijvoorbeeld over spierziektes, aangeboren afwijkingen of ziektes, kanker, diabetes en darmziektes. Daarnaast komen kinderen met ADHD, autisme of andere gedragsstoornissen in aanmerking.

Afhankelijk van het type vliegtuig kan er doorgaans één begeleider meevliegen. Soms is er ook plek voor een broertje of zusje om mee te vliegen.

Hoe ziet de dag eruit?

De Sky Kids krijgen bij binnenkomst een Boarding Pass en een welkomstpakket met o.a. een t-shirt en petje. De dag is compleet verzorgd; dus inclusief drankjes en broodjes. Voor en na de vlucht kunnen de kinderen zich vermaken met een vluchtsimulator, op het springkussen of met een karikatuurtekenaar. Ben je nieuwsgierig hoe zo’n dag eruit ziet? Kijk dan op www.skykids.nl voor een impressie.